Thema-artsen

Het MCC komt graag in contact met huisartsen die plaats willen nemen in kleine werkgroepen voor het maken van werkafspraken met Tergooi en andere regionale zorgverleners.

Het is belangrijk dat de huisartsen goed vertegenwoordigd worden bij het maken van samenwerkingsafspraken tussen zorgverleners in de regio. Hiervoor zijn geïnteresseerde huisartsen nodig, die de mening en belangen van hun beroepsgroep willen vertegenwoordigen en plaats willen nemen in een werkgroep. Deelname aan een werkgroep vergt meestal maar een geringe tijdsinvestering gedurende een korte periode en er staat een vergoeding in de vorm van vacatiegeld tegenover.

Als een bepaald vakgebied uw interesse heeft, u hierop misschien zelfs gepromoveerd bent, kunt u zich vrijblijvend bij het MCC laten registreren als Thema-arts. Maar ook als all-round professional hebben we uw inzet nodig.

Op het ogenblik zijn we bezig met het ontwikkelen van een werkafspraken op het gebied van Osteoporose, Antistolling (NOAC’s), CVRM, Dermatologie, KNO Hoofd/Hals en Verstandelijk beperkten.

Indien u geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld in één van bovenstaande onderwerpen, laat ons het weten via een mail naar mccgooienvechtstreek@tergooi.nl.

TIM-formulier

Ga naar het formulier

Brievenbus Praktisch Overleg

Ga naar de brievenbus