Nieuws

14 okt. 2021

Webinar borstkankerzorg terugkijken (accreditatie)

Kijk het webinar over borstkankerzorg van 13 oktober terug en verdien accreditatiepunten.

In dit webinar voor huisartsen en zorgprofessionals vertellen oncologisch chirurg Alwine Hellingman, radioloog Esteban van Keulen en internist-oncoloog Sylvia Luykx-de Bakker alles over borstkankerzorg in het Mammacentrum van Tergooi. Ook huisarts Nienke van den Esschert schuift aan. Bekijk dit webinar opnieuw en beantwoord na afloop de vragen (waardoor u in aanmerking komt voor de accreditatiepunten).

Hoe is de borstkankerzorg door het Mammateam van Tergooi georganiseerd rondom de patiënt? Hoe kort zijn de lijntjes op het Mammacentrum tussen de verschillende specialisten die betrokken zijn bij de borstkankerbehandeling van een patiënt? Hoe werkt het Mammacentrum nauw samen met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis? Wat maakt de borstkankerzorg van Tergooi uniek? Welke patiënt verwijst u voor sneldiagnostiek op het Mammacentrum? En welke patiënten kunnen rechtstreeks naar de radioloog op het Mammacentrum worden verwezen?

Presentatie
• Oncologisch chirurg Alwine Hellingman
• Radioloog Esteban van Keulen
• Internist-oncoloog Sylvia Luykx-de Bakker 
• Huisarts Nienke van den Esschert

Accreditatie
Kijk het webinar van 13 oktober terug op de website van Tergooi MC. Door na afloop de toetsingsvragen te beantwoorden komt u in aanmerking voor accreditatiepunten.

Naar webinar