Nieuws

01 apr. 2020

Verwijzingen niet corona-patiƫnten

Er gaat veel zorg en aandacht uit naar onze patiënten die besmet zijn met het corona-virus. Ondanks dat blijven wij ook zorg leveren aan niet corona-patiënten. Onze medisch specialisten zijn gewoon aanwezig voor alle overige verwijzingen.

U verwijst uw patiënten op de voor u bekende manier in ZorgDomein via een reguliere verwijsafspraak, spoed afspraak of afspraak met een verkorte toegangstijd. Nu een fysiek bezoek aan Tergooi zoveel mogelijk wordt beperkt, laten wij de verwijsafspraken telefonisch of via een video-consulten verlopen. Wanneer hier aanleiding toe is kunnen patiënten daarna ook in de polikliniek gezien worden.

 

Wilt u bij uw verwijzing zoveel mogelijk aanvullende informatie of beeldmateriaal/foto’s meesturen? Deze beoordelen wij voorafgaand aan het consult om uw patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen. Alle toegangstijden zijn op dit moment beperkt en patiënten voor onder andere dermatologie, KNO, en plastische chirurgie kunnen wij snel beoordelen. Onze poliklinieken zijn dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur. Kaakchirurgie en Dermatologie zijn tot 17:00 uur bereikbaar. Door deze werkwijze kunnen wij zoveel mogelijk patiënten de zorg bieden die zij nodig hebben en willen we huisartsen zoveel mogelijk ontzorgen.

 

Lees de maatregelen die Tergooi tegen het coronavirus heeft getroffen (op Tergooi.nl).