Nieuws

31 aug. 2020

Terugkijken: webinar transmurale zorgpad actinische keratosen

Het webinar ‘Transmuraal zorgpad actinische keratosen’ dat de afdeling Dermatologie op 27 augustus organiseerde voor huisartsen is nu terug te zien.

De afdeling Dermatologie van Tergooi organiseert een serie webinars voor huisartsen waarin de NHG-standaard verdachte huidafwijkingen 2017 wordt doorgenomen. Het doel van deze webinars is dat de juiste zorg op de juiste plaats wordt uitgevoerd. Het eerste webinar uit deze serie ging over het ‘Transmuraal zorgpad actinische keratosen’ en vond plaats op 27 augustus 2020.

Het webinar werd gepresenteerd door dermatoloog dr. Alice Langeveld, huisarts Alian Bouma en physician assistant Fabiënne de Jong. Aan de hand van transmurale zorgpaden, die recent in onze regio in samenwerking met de huisartsen zijn ontwikkeld, werd duidelijk besproken welke zorg in de 1e lijn kan plaatsvinden en welke zorg in de 2e-lijn thuishoort. Huisartsen die deelnamen aan het webinar stuurden vragen in die live werden behandeld. De webinars maken onderdeel uit van het programma Zorg Dichterbij

Kijk het webinar terug op de website van Tergooi