Nieuws

02 okt. 2020

Terugkijken: webinar transmuraal zorgpad basaalcelcarcinomen

Donderdag 1 oktober vond het ‘transmuraal zorgpad basaalcelcarcinoom’ plaats. Dit webinar is nu terug te zien.

Om de dermatologische zorg vanaf het eerste point of care bij de huisarts beter te maken, en om samenwerking tussen de eerste en tweede lijn te verbeteren organiseert de afdeling Dermatologie van Tergooi een serie webinars voor huisartsen. In deze webinars zal de NHG-standaard Verdachte Huidafwijkingen doorgenomen worden. Het doel van deze webinars is dat de juiste zorg op de juiste plaats wordt uitgevoerd.

De presentatie van dit webinar was in handen van dermatologen Dr. Rutger van der Waal en Drs. Marieke de Waard in samenwerking met huisarts Nienke van den Esschert en physician assistant Marjet Niessink. Tijdens het webinar konden de deelnemende huisartsen via de chat live vragen stellen. Aan de hand van de transmurale zorgpaden werd duidelijk besproken welke zorg in de 1e lijn kan plaatsvinden en welke zorg in de 2e-lijn thuishoort. De webinars maken onderdeel uit van het programma Zorg Dichterbij. Voor dit webinar is accreditatie aangevraagd.

Dit tweede webinar uit een serie van vier gaat over ‘transmuraal zorgpad basaalcelcarcinoom’ vond plaats op donderdag 1 oktober 2020.
Bekijk het webinar opnieuw op de website van Tergooi.