Nieuws

17 okt. 2016

Nieuwsbrief Special Edition oktober 2016

Praktisch Overleg 2 november


Op woensdag 2 november is het volgende Praktisch Overleg. Tijdens dit overleg worden zaken rond de samenwerking tussen huisartsen en medisch specialisten besproken. Aanwezig zijn afgevaardigden van de hagro’s en de medische staf. Ook andere geïnteresseerde huisartsen van de GHO-GO zijn van harte welkom. Binnenkort ontvangt u de agenda via mail.

Het Praktisch Overleg staat gepland dit keer gepland van 17.00 – 19.00 in de Gehoorzaal in Blaricum. Het eerste uur zal regulier Praktisch Overleg plaatsvinden. Aansluitend wordt u vanaf 18.00u geïnformeerd over de gevolgen van de implementatie van het EPD binnen Tergooi voor u als huisarts. Hieronder leest u meer.

Informatiebijeenkomst EPD en gevolgen voor u als huisarts (aansluitend aan Praktisch Overleg)


Tergooi neemt op 9 december 2016 HiX in gebruik, het geïntegreerde ziekenhuisinformatiesysteem en elektronisch patiëntendossier (ZIS/EPD) van ChipSoft. Rondom de livegang zullen bepaalde zaken anders lopen dan u gewend bent. Omdat medewerkers moeten wennen aan de nieuwe werkwijze is het bovendien in de eerste periode na de overgang niet haalbaar om evenveel patiënten te zien en te behandelen als we gewend zijn.

Wilt u meer weten over de implementatie van HiX? En wilt u alvast een doorkijkje naar de doorontwikkeling van EPD en het zorgverlenersportaal in 2017? Kom dan naar de informatiebijeenkomst aansluitend aan het Praktisch Overleg op woensdag 2 november. U bent vanaf 18.00u van harte welkom in de Gehoorzaal van Tergooi in Blaricum.

Voor een eenvoudige broodmaaltijd wordt gezorgd. Wilt u in verband met de catering doorgeven of u aanwezig bent? U kunt dit mailen naar: reikema@tergooi.nl

Nieuwsbrief


Wanneer u opmerkingen of suggesties hebt over de nieuwsbrief, laat het ons dan weten via info@mcctergooi.nl


Kijk ook eens op de Regio Agenda Gooi en Vechtstreek.