Nieuws

18 jun. 2024

24 september: Afscheid dermatoloog Bram Preesman

Je bent van harte welkom op zijn afscheidsreceptie.

Op 1 oktober 2024 ga ik met pensioen en stop dan als dermatoloog in Tergooi MC. Het is op deze datum 38 jaar geleden dat ik als arts ben gaan werken waarvan bijna 27 jaar als dermatoloog in Ziekenhuis Hilversum/ Tergooiziekenhuizen/ Tergooi MC. Ik vind dit een mooi moment om aan een volgende fase te beginnen.

In mijn werk heb ik de samenwerking met huisartsen in de regio en met de medisch specialisten in en buiten Tergooi altijd enorm gewaardeerd. Daarnaast ben ik met veel plezier opleider geweest. Hierdoor heb ik vele AIOS mogen begeleiden wat ik altijd heel inspirerend heb gevonden. Ook heb ik al die jaren geboft met mijn directe collega’s en het team wat ons werk dagelijks ondersteunt.

Na mijn vertrek uit Tergooi breekt er een nieuw fase aan waarbij ik meer tijd krijg voor mijn coaching activiteiten. Ook blijf ik voorlopig actief bij het uitvoeren van kwaliteitsvisitaties dermatologie.

Om bij bovenstaande  stil te staan nodig ik je  uit in ons prachtige nieuwe Tergooi Clinics gebouw  op de eerste etage op dinsdag 24 september tussen 17.30 en 19.30

In verband met de voorbereidingen vraag ik je om voor 14 september a.s. je komst te bevestigen. Dit kan door een mail te sturen naar: pdewild@tergooi.nl

Ik hoop je dan te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Bram Preesman