Welkom bij MCC Gooi en Vechtstreek

Het Medisch Coördinerend Centrum (MCC) is een samenwerkingsverband tussen huisartsen van Gho-Go en medisch specialisten van Tergooi. Het MCC is als intermediair de bindende factor tussen deze zorgprofessionals. Dit draagt primair bij aan kwaliteitsverbetering in de samenwerking tussen de huisartsen en Tergooi. Het doel is om vanuit het perspectief van de patiënt eenduidige en samenhangende zorg te organiseren en daarmee de kwaliteit en continuïteit van zorg in het zorgcontinuüm van medisch specialistische - en huisartsenzorg te optimaliseren. “Elkaar kennen” is belangrijke voorwaarde om de onderlinge samenwerking continue te verbeteren. Het MCC is daarom tevens een regionaal kennismakings- en uitwisselingsplatform.


Diagnosestudio in Weesp van start

Per 15 april is in Regionaal Medisch Centrum Weesp de nieuwe Diagnosestudio opengegaan. Patiënten kunnen hier terecht voor eenvoudige, snelle diagnostiek, zoals bloedafname, röntgenfoto, echo of botdichtheidsmeting (DEXA). Op dinsdag 23 april verhuizen de poliklinische spreekuren die nu nog op de C.J. van Houtenlaan worden gehouden. Op 23 mei vindt de officiële opening plaats.

Hierbij de link naar het volledige zorgaanbod en de dagen en tijden waarop patiënten hiervoor in het Regionaal Medisch Centrum Weesp terechtkunnen.

https://www.tergooi.nl/huisarts/zorgaanbod-weesp/

Het adres van het nieuwe centrum is:

Regionaal Medisch Centrum Weesp
Korte Muiderweg 2A
1382 LR Weesp

Het telefoonnummer om afspraken te maken in Weesp blijft ongewijzigd: 088 753 1 753 (algemeen nummer Tergooi). Telefoonnummer Diagnosestudio: 088 753 18 00.


06 523 90 981

Brievenbus Praktisch Overleg

Ga naar de brievenbus

TIM-formulier

Ga naar het formulier