Welkom bij MCC Gooi en Vechtstreek

Het Medisch Coördinerend Centrum (MCC) Gooi en Vechtstreek is een samenwerkingsverband tussen huisartsen van Gho-Go en medisch specialisten van Tergooi. Het MCC is als intermediair de verbindende factor tussen deze zorgprofessionals. Dit draagt bij aan kwaliteitsverbetering in de samenwerking tussen de huisartsen en Tergooi. Het doel is om vanuit het perspectief van de patiënt eenduidige en samenhangende zorg te organiseren en daarmee de kwaliteit en continuïteit van zorg te optimaliseren. 'Elkaar kennen' is een belangrijke voorwaarde om in de onderlinge samenwerking steeds op zoek te zijn naar verbetering. Het MCC is daarom tevens een regionaal kennismakings- en uitwisselingsplatform.


Nieuw Regionaal Medisch Centrum Weesp van start

Per 15 april is in Regionaal Medisch Centrum Weesp de nieuwe Diagnosestudio opengegaan. Patiënten kunnen hier terecht voor eenvoudige, snelle diagnostiek, zoals bloedafname, röntgenfoto, echo of botdichtheidsmeting (DEXA). Op dinsdag 23 april verhuizen de poliklinische spreekuren die nu nog op de C.J. van Houtenlaan worden gehouden. Op 23 mei vindt de officiële opening plaats.

Hierbij de link naar het volledige zorgaanbod en de dagen en tijden waarop patiënten hiervoor in het Regionaal Medisch Centrum Weesp terechtkunnen.

https://www.tergooi.nl/huisarts/zorgaanbod-weesp/

Het adres van het nieuwe centrum is:

Regionaal Medisch Centrum Weesp
Korte Muiderweg 2A
1382 LR Weesp

Het telefoonnummer om afspraken te maken in Weesp blijft ongewijzigd: 088 753 1 753 (algemeen nummer Tergooi). Telefoonnummer Diagnosestudio: 088 753 18 00.


Even  ontspannen!

 

Donderdag 9 mei 2019

Even ontspannen. Een advies dat patiënten vaak krijgen. Maar dit is gemakkelijker  gezegd dan gedaan. Hoe moet die patiënt dat doen? En hoe zit het met de dokter? Ontspant die wel voldoende? Rond dit thema komen we op 9 mei 2019 informeel bij  elkaar voor de jaarlijkse Meet & Greet in Fort Fier in Bussum. Het is de elfde keer dat het MCC Gooi en Vechtstreek dit ontmoetingsmoment organiseert voor huisartsen en medisch specialisten van Tergooi. U bent vanaf 17:30 uur van harte welkom!

 

Aanmelden

Wilt u de Meet & Greet 2019 niet missen? Meld u dan direct aan via  MeetenGreetMCC@tergooi.nl. Heeft u dieetwensen? Geef dit dan door bij uw aanmelding.