Nieuws

28 jan. 2021

Webinar interactieve casuïstiek dermatologie op 28 januari

Op 28 januari 2021 organiseert de afdeling Dermatologie van Tergooi van 17:00 tot 18:00 uur het webinar interactieve casuïstiek. Dit is de vierde en laatste webinar voor huisartsen in de reeks over verdachte huidafwijkingen. Dit webinar staat in het teken van interactieve casuïstiek. Als huisarts kunt u een casus insturen over actinische keratosen, basaalcelcarcinoom of gepigmenteerde huidafwijkingen, de onderwerpen uit de drie eerste webinars. Uw casus zal in het webinar worden besproken.

De presentatie van dit webinar is in handen van dermatoloog dr. Bram Preesman, physician assistant Fabiënne de Jong en huisarts Sylvia Sluis. Aan de hand van transmurale zorgpaden wordt besproken welke zorg in de eerste lijn en welke in de tweede lijn thuis hoort. Hierbij is gebruik gemaakt van de NHG-standaard Verdachte huidafwijkingen. Tijdens het webinar kunt u als deelnemende huisarts via de chat live vragen stellen. De webinars maken onderdeel uit van het programma Zorg dichterbij. Accreditatie voor dit webinar is aangevraagd.

Stuur een casus in
U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd om een casus in te sturen die tijdens dit webinar zal worden besproken. Uw ingezonden casus dient te gaan over actinische keratosen, basaalcelcarcinoom of gepigmenteerde huidafwijkingen. Zorg voor tenminste twee duidelijke foto's: één foto van het lichaamsdeel en één detailfoto. Stuur ook een beknopte omschrijving een concrete vraag mee. In de bevestigingsmail van uw inschrijving staat hoe u een casus kunt insturen.

Schrijf u in via de webiste van Tergooi via deze link.