Nieuws

26 nov. 2018

Nieuwsbrief MCC Gooi en Vechtstreek November 2018

Download de pdf

 

MCC/TERGOOI

Isabella Mooij nieuwe algemeen coördinator MCC en ZorgDomein

Per 1 december start Isabella Mooij als algemeen coördinator MCC en Zorgdomein. Met deze nieuwe functie volgt zij én Trudy Koper o/g Janssen (voorheen coördinator Zorgdomein) én Talida Doedens (voorheen algemeen coördinator MCC) op. Samen met de medisch coördinator Marianne Pupping vormt zij het MCC Bureau.

Isabella Mooij werkte de afgelopen jaren als letselschadespecialist bij DAS. Ze heeft veel zin om als spin in het web te werken tussen Tergooi en de huisartsen, verloskundigen en jeugdartsen in de Gooi- en Vechtstreek. We zien uit naar haar komst.


GHO-GO/TERGOOI

Wad’s Up 2018

Van 31 oktober tot 2 november kwamen ruim veertig medisch specialisten en praktijkhoudende huisartsen uit het Gooi bij elkaar op Terschelling, voor de ‘Wad’s Up 2018’. Het werd een geslaagde en inspirerende ‘samenscholing’, waarin de samenwerking op medisch gebied in het Gooi werd onderzocht. Op 7 februari 2019 komen de deelnemers weer bij elkaar voor een update. Haak gerust aan, het is nog niet klaar, het is pas het begin…

Twee dagen weg van de wal om de medische samenwerking in het Gooi te bespreken vanuit de ervaringen van de dagelijkse praktijk. In het decor van vele muzikale bijdragen, bijzondere locaties en een natuurlijke frisse neus bogen de deelnemers zich over onderwerpen als ‘spoedzorg’, ‘tijd’, ‘shared decision making’ en ‘wijkzorg’. En ze spraken intensief over het thema: ‘Laat het dokteren bij de dokter.’ Tijdens bijzondere workshops ontstond al snel inzicht over kansen die er liggen voor regionale afstemming van zorg met behoud van energie en plezier.

Evaluatie: zeer waardevol
Deelnemers noemden in de evaluatie de trip naar Terschelling ‘zeer waardevol’, ‘bijzonder gezellig’ en ‘uitermate nuttig’. Wordt vervolgd op 7 februari 2019.

Commissie Wad's Up
De commissie Wad’s Up die deze ‘Expeditie Inspiratie’ organiseerde, bestaat uit: Lucas Fraza, Carole Lasham, Bas Roukema, Alice van Veluw, Alian Bouma, Marloes van Heist (education4care) en Marieke Buijs.


TERGOOI

Tergooi opnieuw in kopgroep beste ziekenhuizen Elsevier

Tergooi behoort ook dit jaar weer tot de kopgroep van ziekenhuizen van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek ‘De beste ziekenhuizen van 2018’ van Elsevier dat vandaag is gepubliceerd. Tergooi krijgt als eindoordeel over 2018 vier bolletjes, de maximale score. Wat betreft patiëntgerichtheid krijgt het ziekenhuis drie bolletjes, voor medische zorg krijgt Tergooi de maximale score, namelijk vier bolletjes. Het ziekenhuis staat hiermee voor het vijfde achtereenvolgende jaar stabiel in de kopgroep van de beste ziekenhuizen van Nederland.

Elsevier beoordeelde in totaal 81 ziekenhuizen en 8 universitair medische centra aan de hand van bijna 688 punten voor de kwaliteit van de zorg die zijn overeengekomen met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en het Zorginstituut Nederland (ZIN). De ziekenhuizen zijn beoordeeld op het functioneren over de volle breedte. De beoordeling geeft aan hoe de prestaties van het ziekenhuis zich verhouden tot het gemiddelde van alle 89 onderzochte ziekenhuizen.

Representatief beeld
Doel van het onderzoek van Elsevier is om een zo representatief mogelijk beeld te krijgen van het functioneren van het ziekenhuis als geheel. Het onderzoek van Elsevier is geen ranglijst, maar deelt ziekenhuizen in vier groepen in: veel lager, lager, hoger en veel hoger dan het landelijke gemiddelde. Tergooi scoort met vier bollen veel hoger dan het landelijk gemiddelde.

De punten die zijn beoordeeld geven informatie over de veiligheid van de medische zorg (maatregelen die een ziekenhuis systematisch treft om risico’s voor de patiënt en fouten te vermijden), de effectiviteit van de medische zorg (nauwkeurig en juist, gebaseerd op wetenschappelijke kennis) en de dienstverlening, informatie en voorlichting aan de patiënt (waaronder de toegangstijden tot zorg). Dit jaar onderzocht Elsevier ook de financiële stabiliteit van de ziekenhuizen op basis van vijf indicatoren die gangbaar zijn om de financiële situatie van zorginstellingen in kaart te brengen. Tergooi krijgt als eindoordeel drie sterren. De maximale eindscore is vier sterren.

AD ziekenhuis Top 100
Eerder deze maand publiceerde het Algemeen Dagblad de AD ziekenhuis Top 100, waarin Tergooi eindigde op plek 22. Hans den Hollander, voorzitter van de raad van bestuur: ‘Het onderzoek van Elsevier is naar ons oordeel representatiever en geeft een genuanceerder beeld, omdat ziekenhuizen worden beoordeeld op het functioneren over de volle breedte, van de dienstverlening en service aan patiënten en de wachttijden voor behandeling en opname, tot de veiligheid en effectiviteit van de medische zorg’.


TERGOOI

Nascholing pathologie en traumatologie hand en pols

Op donderdag 10 januari verzorgen betrokken specialisten uit Tergooi vanuit de orthopedie, plastische chirurgie, traumachirurgie, handfysiotherapie en ergotherapie een nascholing voor huisartsen over pathologie en traumatologie van de hand en pols. Zet de datum alvast in uw agenda.

Facturen, overbelasting, instabiliteit en infectueuze pathologie komen vaak voor aan hand en pols. Patiënten met deze aandoeningen komen vast en zeker regelmatig op uw spreekuur. In Tergooi behandelen de specialisten dit specifieke aandachtsgebied multidisciplinair, zowel op de speciale Hand- en Polspolikliniek als op de Spoedeisende Hulp. Tijdens deze bijscholingsavond krijg u inzicht in hoe het multidisciplinaire team in Tergooi werkt.

Het programma

  • 18:00 uur: Inloop, registratie, soep en broodjes
  • 18:45 uur: Opening
  • 18:50 uur: Extensor- en flexorpees pathologie, plastisch chirurg Patrick Rooijens
  • 19:10 uur: Infecties aan de hand, traumachirurg Michiel Teijgeler
  • 19:30 uur: CMC 1 artrose, orthopedisch chirurg dr. Maarten de Vos
  • 19:50 uur: Ziekte van Dupuytren, plastisch chirurg Hans-Peter Zweep
  • 20:10 uur: Artrose van de pols, orthopedisch chirurg Reinder Wolvius
  • 20:30 uur: Fracturen van de hand en pols, traumachirurg Romuald van Velde
  • 20:50 uur: Polsinstabiliteit, orthopedisch chirurg Leon Diederix
  • 21:15 uur: Nieuwjaarsborrel

Tijdens het programma bespreken de handfysiotherapeut en ergotherapeut drie keer een casus.

Aanmelden
Aanmelden kan binnenkort via de website van Tergooi of via e-mail. U ontvangt een e-mail met een uitnodiging en meer informatie over de locatie en hoe u zich kunt aanmelden. Accreditatie is aangevraagd.


TERGOOI

Uitnodiging: lezing verslavingsarts Robert van de Graaf over rookvrije zorg

Vanaf 1 januari 2019 is Tergooi geheel rookvrij. Dan mag in de gebouwen én op het ziekenhuisterrein van beide locaties niet meer worden gerookt. In het kader van Tergooi Rookvrij geeft verslavingsarts Robert van de Graaf op dinsdag 11 december in het personeelsrestaurant op locatie Hilversum een lezing over het rookvrij maken van zorginstellingen. Ook iets voor uw praktijk? U bent van harte uitgenodigd de lezing bij te wonen.


Robert van de Graaf is een pionier in het rookvrij maken van zorginstellingen. In 2014 was zijn jeugdkliniek in Groningen al rookvrij. Met zijn enthousiasme, toegankelijkheid en menselijke aanpak weet hij mensen, organisaties en instellingen met elkaar te verbinden. Dat werpt zijn vruchten af.

Aanmelden
Hij start zijn lezing om 16:45 uur (inloop 16:15 uur). De lezing duurt ongeveer anderhalf uur, hapjes en drankjes staan klaar. Wilt u de lezing van Robert van de Graaf bijwonen? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar Hetty Gout-Boor, T 088 753 33 24, E hgout@tergooi.nl.

Tergooi Rookvrij
Om bezoekers, medewerkers en anderen goed voor te bereiden op de nieuwe maatregel startte het ziekenhuis de campagne ‘Tergooi Rookvrij'. Via affiches, informatiefolders en een online-campagne maken we mensen duidelijk dat roken niet past in een omgeving waar gezondheid centraal staat.


MCC

Thema-artsen gezocht

Er worden huisartsen gezocht voor het maken van werkafspraken en vertegenwoordiging in regionale zorgnetwerken. Iets voor u?

Werkafspraken

  • Cardiologie, i.s.m. C. Saraber, cardioloog
  • Allergologie, i.s.m. L. Gamadia, internist-nefroloog
  • Galblaaspoliep, i.s.m. P. Huisman, radioloog
  • Herziening werkafspraken Interne geneeskunde en urologie
  • Klankbordgroep laboratoriumdiagnostiek , i.s.m. A. Greuter, klinisch chemicus

Regionale zorgnetwerken

  • Antibiotica-resistentie, i.s.m. M. Diemel, huisarts (marja.diemel@gmail.com)
  • Comprehensive cancer network (CCN) uro-oncologie, regio Utrecht.
  • Stuurgroep Zorgketen Beroerte Gooi en Vechtstreek. Neemt deel aan het Kennisnetwerk CVA Nederland.

Interesse? Stuur dan een mail naar Marianne Pupping, huisarts en medisch coördinator MCC Gooi en Vechtstreek, E mpupping@mccgooienvechtstreek.nl.


TERGOOI

Aangepaste openingstijden rond feestdagen

Rond de feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Vanzelfsprekend kunt u voor spoedeisende hulp 24 uur per dag in Tergooi terecht, ook tijdens feestdagen.

De afdeling Radiologie, functieafdelingen, KCHL, bloedafnameposten en poliklinieken van

Tergooi zijn gesloten op:

  • Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december
  • Tweede Kerstdag, woensdag 26 december
  • Nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari

Materiaal voor het Centraal Bacteriologisch en Serologisch Laboratorium (CBSL) kunt u op deze feestdagen afgeven bij de receptie van locatie Hilversum.

Bezoek
Bezoek is tijdens de genoemde feestdagen welkom op de volgende bezoektijden: de gebruikelijke bezoektijden van 15:00 tot 17:00 uur, van 18:30 tot 20:00 uur en de extra ‘zondagse’ bezoektijd van 11:00 tot 11:45 uur.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op www.tergooi.nl/openingstijden.


TERGOOI

Tergooi financieel op koers

Tergooi sluit het derde kwartaal van 2018 af met een positief resultaat van € 4,8 miljoen. Voor het jaar 2018 betekent dat naar verwachting een resultaat van ruim € 5 miljoen. Dat is € 0,3 miljoen boven de begroting.

De cijfers laten zien dat de besparingsmaatregelen die begin dit jaar zijn ingezet, hun vruchten afwerpen. Voorzitter van de raad van bestuur Hans den Hollander: ‘We zijn op de goede weg, maar de noodzaak om tot structurele resultaatverbetering te komen blijft absoluut bestaan. We moeten strikt blijven vasthouden aan deze koers’.

Lees meer


EMC TERGOOI

Sebacia nieuwe en effectieve behandeling voor acné

Last van puistjes in het gezicht? Het Esthetisch Medisch Centrum in Tergooi biedt een nieuwe en effectieve behandeling voor acné: de Sebacia-behandeling.

Sebacia is een medisch en dermatologisch bedrijf dat nieuwe technologieën ontwikkelt om acné te behandelen. In samenwerking met onderzoekers en artsen ontwikkelde het bedrijf een technologie, waarbij gouden microdeeltjes met een massageapparaat in de huid worden gemasseerd. De microdeeltjes komen in aanraking met olieproducerende klieren en verstopte poriën die de oorzaak zijn van acné. Direct daarna volgt een laserbehandeling, waardoor de gouddeeltjes worden verwarmd. Studies tonen aan dat de Sebacia-behandeling voor minimaal zes maanden een duidelijk positief resultaat geeft. Na zes maanden kunnen de acnéklachten met 75 procent verminderd zijn.

Afspraak maken
Er zijn drie behandelingen nodig van ongeveer een half uur tot drie kwartier. Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Afspraak maken via T 088 753 14 40 of E emc@tergooi.nl. Meer informatie op www.emctergooi.nl.


TERGOOI

EDIfact-rapporten CBSL aangepast

Sinds 1 november 2018 zijn de EDIfact-rapporten aangepast. In de nieuwe rapportage versturen we niet alleen een definitief bericht, maar ook voorlopige berichten. De uitslagen zijn zo eerder bij de aanvrager. Ook neemt hierdoor het aantal verstuurde rapporten toe.

Inhoudelijk is het rapport op de volgende punten aangepast:

  • De status van een kweek wordt aangeduid met ‘voorlopig’ of ‘definitief’.
  • Als de uitslag nog niet bekend is, staat voor serologische en moleculaire bepalingen ‘volgt’ achter de bepaling.
  • Bij serologische testen toont het rapport voortaan de referentiewaarden.
  • Als het CBSL het onderzoek niet zelf uitvoert maar doorstuurt, staat voortaan het uitvoerende laboratorium op het rapport vermeld.
  • We vertrouwen erop u met deze wijzigingen met tijdige uitslagen beter van dienst te zijn. Ook voldoen we aan de richtlijnen ISO 15189:2012.

Deze veranderingen zijn getest en goedgekeurd voor de volgende huisartsinformatiesystemen (HIS):

  • Medicom
  • MicroHIS
  • CGM Huisarts
  • OmniHIS Scipio
  • Promedico-ASP

Belangrijk: lees de rapporten in een ‘niet-proportioneel’ lettertype. Met een proportioneel lettertype kunnen de uitslagen verspringen, wat het aflezen van het rapport negatief beïnvloedt. Een voorbeeld van een ‘niet-proportioneel’ lettertype is Courier New.

Laat door de aanbieder van uw HIS het rapport in een niet-proportioneel lettertype weergeven, zodat u geen last van heeft van verspringen van uitslagen. Bij alle bovenstaande huisartsensystemen is dit mogelijk. Hier leest u meer over niet-proportionele lettertypes.

Vragen
Heeft uw huisartspraktijk een HIS dat niet is getest? Heeft u vragen naar aanleiding van onze Edifact-rapportage? Neem dan contact op met het systeembeheer van het CBSL. Dit kan via E cbsl_systeembeheer@tergooi.nl of T 088 753 12 20.


TERGOOI

BDO-score Tergooi in lijn der verwachting

Tergooi behaalde de 48e plaats, vorig jaar bekleedde het ziekenhuis nog de 10e positie. De score is gebaseerd op de jaarresultaten van 2017. Deze vielen vooral tegen als gevolg van de invoering van HiX, zowel aan de kostenkant als aan de inkomstenkant.

In 2017 hebben we al maatregelen ingezet door mensen en middelen efficiënter in te zetten en de productie en omzet beter te registreren. In 2018 en komende jaren blijven deze maatregelen van kracht.


GHO-GO/TERGOOI e.a.

Samenwerkingsverband Gooi en Vechtstreek wint TaalHeldenprijs

Huisartsenvereniging GHO-GO, apothekers verenigd in de SAGO, GGD, Stichting Lezen & Schrijven en Tergooi hebben op 16 oktober in Alkmaar via loting de provinciale TaalHeldenPrijs gewonnen. Bovengenoemde organisaties werken samen om de toegankelijkheid van de zorg voor laaggeletterden in de regio te vergroten. Het samenwerkingsverband vertegenwoordigt de provincie Noord-Holland tijdens de landelijke uitreiking van de TaalHeldenPrijs.


De prijswinnende TaalHelden in de categorieën Bruggenbouwer, Taalcursist en Taalbegeleider.

De Stichting Lezen & Schrijven in Noord-Holland reikt de TaalHeldenPrijzen uit aan mensen of organisaties die succesvol meehelpen aan een geletterd Nederland. De TaalHeldenprijzen zijn in drie categorieën uitgereikt:

  • Taalcursist: (voormalig) laaggeletterde taalcursist of ambassadeur
  • Taalbegeleider: persoon die lees- en schrijfcursisten begeleidt
  • Bruggenbouwer: persoon of organisatie die mensen of organisaties verbindt om laaggeletterdheid aan te pakken.

Prinses Laurentien reikt op 24 januari 2019 de landelijke TaalHeldenPrijs uit.


TERGOOI

Dermatoloog Van der Waal werkt mee aan nieuw handboek voor huisartsen

Op 1 november is de nieuwe editie verschenen van het Handboek diagnostische verrichtingen in de huisartsenpraktijk. Dr. Van der Waal, dermatoloog in Tergooi, heeft als redactielid actief aan dit boek bijgedragen. Alle verrichtingen zijn aangepast op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en afgestemd met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Dit standaardwerk bevat zorgvuldige beschrijvingen en heldere illustraties. Het geeft huisartsen houvast bij het correct uitvoeren van diagnostische verrichtingen en verbetert daarmee de kwaliteit van de diagnostiek in de huisartsenpraktijk. Tergooi wil de juiste zorg op de juiste plaats realiseren. Dit handboek helpt hieraan mee.


GHO-GO

Indra Wamelink nieuwe huisarts in Weesp

Indra Wamelink neemt per 1 januari 2019 de huisartspraktijk over van Van Galen en Lesterhuis in Weesp.


TERGOOI

Dr. Siegrid de Meer chef de clinique traumachirurgie

Sinds 1 oktober werkt dr. Siegrid de Meer als chef de clinique traumachirurgie in Tergooi. Haar aandacht in Tergooi richt zich op traumachirurgie en algemene chirurgie.

Siegrid de Meer rondde haar opleiding tot traumachirurg in september 2018 af aan het UMC in Utrecht. Voor haar overstap naar Tergooi werkte ze in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, het Diakonessenhuis in Utrecht, het UMC Utrecht en het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Ze promoveerde in 2018 aan de Universiteit in Utrecht op een promotieonderzoek over het optimaliseren van de zorg voor patiënten met schildklierkanker. Ze koos voor Tergooi omdat het een groot perifeer opleidingsziekenhuis is. Ze hoopt hoogwaardige zorg aan haar patiënten te beiden, een bijdrage te leveren aan het onderwijs van nieuwe artsen en zich verder te ontwikkelen als traumachirurg.

Bereikbaar
Siegrid de Meer werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag op de locaties Hilversum en Blaricum en is te bereiken via T 088 753 7735, seinnummer 3252 en E sdemeer@tergooi.nl.


TERGOOI

Esther de Weerd waarnemend internist-hematoloog

Esther de Weerd werkt van oktober 2018 tot mei 2019 als waarnemend internist-hematoloog in Tergooi.

Ester de Weerd volgde haar opleiding tot hematoloog in het Radboudumc in Nijmegen. Ze rondde deze opleiding af in oktober 2018. Gedurende haar specialisatie tot hematoloog werkte ze behalve in het Radboudumc ook in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. De hematologie intrigeert haar omdat ze binnen dit specialisme ‘de ziekte vaak door de microscoop kan zien’. Ook de combinatie en soms dunne scheidslijn tussen helen en ondersteunen, tussen curatie en palliatie, trekt haar. Ze kiest voor Tergooi omdat de ‘lijnen kort zijn’ en ‘de communicatie prettig’. Ook het werken met artsen in opleiding ziet ze als een welkome uitdaging.

Bereikbaar
Esther de Weerd werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op locatie Hilversum en is hier te bereiken via T 088 753 3095, of E edeweerddejong@tergooi.nl.


TERGOOI

Marthe Kok nieuwe intensivist

Sinds 1 oktober werkt Marthe Kok in Tergooi als chef de clinique intensivist, haar basisspecialisme is de anesthesiologie.

In het voorjaar van 2018 rondde Marthe Kok aan het UMC Utrecht haar opleiding af tot intensivist. Eind 2017 rondde ze hier ook haar opleiding tot anesthesioloog af. Haar aandachtsgebieden zijn de algemene intensive care zorg en echo-onderzoek van de longen. Daarnaast is zij instructeur voor de cursus ‘Fundamental Critical Care Support’-cursus, cursus over intensive care aan (beginnende) artsen.

Voor haar overstap naar Tergooi werkte Marthe Kok als chef de clinique intensivist in het Haaglanden Medisch Centrum. Ze heeft zin in haar werk in Tergooi. ‘Er is in dit ziekenhuis duidelijk hart voor de patiënt, collega’s gaan voor kwalitatief goede zorg. Dat spreekt me aan’, aldus de nieuwe intensivist.

Bereikbaar
Marthe Kok werkt op locatie Hilversum en locatie Blaricum en is te bereiken via de receptie of het nummer van de dienstdoende intensivist. Haar e-mail is mkok@tergooi.nl.


TERGOOI

Lize Ockeloen nieuwe kinderarts in Tergooi

Sinds 1 oktober werkt kinderarts Lize Ockeloen in Tergooi. Ze heeft een dienstverband voor een jaar, mogelijk wordt het daarna een vaste aanstelling.

Lize Ockeloen volgde haar opleiding tot kinderarts in Amsterdam in het AMC en OLVG-Oost. Voor ze overstapte naar Tergooi werkte ze in het Flevoziekenhuis in Almere. Ze is ook betrokken bij het onderwijs en behaalde in 2017 de basiskwalificatie onderwijs (BKO). Ze werkt naast haar werk als kinderarts als trainer bij teach-the-teachermodules. Ze koos voor Tergooi vanwege ‘de kwaliteit, de sfeer, de collega’s en de omgeving’.
’Kinderen zijn flexibel, veerkrachtig en spontaan’, zegt Lize, ‘dat maakt de kindergeneeskunde tot het mooiste vak dat er is.’

Bereikbaarheid
Lize Ockeloen werkt op de locaties Blaricum en Hilversum, op maandag, donderdag en vrijdag en om de week op dinsdag. Ze is te bereiken via T 088 753 3588 of E lockeloen@tergooi.nl.


ZORGDOMEIN

Nieuws uit ZorgDomein

Urologie
Het zorgaanbod urologie is vanaf 20 november volledig aangepast aan de huidige manier van werken op de polikliniek Urologie. Patiënten worden gebeld voor een poli-afspraak en zo nodig voor echo of CT op de afdeling Radiologie. Ze krijgen een bevestiging van de afspraak, vragenlijsten en patiëntinformatie toegestuurd. De huisarts hoeft geen voorbereidingen meer te doen, zoals labonderzoek. We raden u aan het vernieuwde zorgaanbod in ZorgDomein door te lezen!


Cardiologie

Ook het zorgaanbod cardiologie is vanaf 20 november volledig aangepast aan de huidige manier van werken op de polikliniek Cardiologie. Nieuwe patiënten worden uitsluitend gezien in Blaricum. Patiënten worden gebeld voor een poli-afspraak en over mogelijk ander onderzoek dat voorafgaand aan het consult moet worden gedaan. Ze krijgen een bevestiging van de afspraak, zo nodig een vragenlijst en patiëntinformatie toegestuurd. De inspanningstest als aanvraag zonder consult is komen te vervallen. Deze test wordt zo nodig in een one-stop-shop-consult afgenomen.

Spoedeisende Hulp
Vanaf 3 december is het mogelijk tijdens dagdiensten direct patiënten naar de SEH te verwijzen. Naast een spoedafspraak op de poli is het voor verschillende zorgvragen mogelijk een verwijzing direct naar de SEH te sturen. Voor alle zorgvragen die een spoedverwijzing kennen naar de SEH, is hiervoor het traject ‘spoed SEH’ aangemaakt. Spoedverwijzingen naar de poli blijven bestaan. Neem altijd eerst telefonisch contact op met de dienstdoende arts om af te stemmen of het gaat om een spoedverwijzing naar de SEH of naar de poli en op welke locatie uw patiënt gezien kan worden.

Bijvoorbeeld:

Feedback op aanbod
Heeft u een vraag of opmerking over bovenstaande of over of ander zorgaanbod? Gebruik dan de knop ‘feedback op aanbod’ in het zorgaanbodmenu in ZorgDomein. Uw opmerking komt rechtstreeks in de e-mail inbox van de coördinator ZorgDomein in Tergooi. Uw vraag of opmerking kunnen we op deze manier snel oppakken!