Nieuws

25 jul. 2017

Nieuwsbrief MCC Gooi en Vechtstreek Extra editie juli 2017

Scholing ‘Verzorging Chronische Wonden’ Speciaal voor doktersassistentes en POH


Tergooi heeft een scholing ontwikkeld voor medewerkers in de eerste lijn om mensen met chronische wonden te verzorgen via het model WEC (Wond Expertise Centrum). Hiervoor werken de afdelingen Chirurgie en Dermatologie en de Tergooi Academie samen. Inschrijven kan tot 21 augustus.

Chronische wonden behandelen we in deze regio volgens het WEC-model. Na het volgen van de module bent u als deelnemer bekend met het principe van de WEC, bent u in staat chronische wonden te verzorgen en kunt u inschatten wanneer het nodig is te overleggen of een bezoek te brengen aan de polikliniek Dermatologie of Chirurgie van Tergooi. Om de kwaliteit te bewaken, zoekt Tergooi samenwerking met organisaties die deze scholing hebben gevolgd.

Doelgroep
De scholing is bedoeld voor verpleegkundigen, praktijkondersteuners en doktersassistenten van niveau 4 en hoger vanuit alle zorgorganisaties in de eerste lijn. Meldt u zich aan? Dan verwachten we dat u enige kennis bezit van en (praktijk)ervaring heeft met zwachtelen en het behandelen van chronische wonden.

Locatie en docenten
De scholing vindt plaats in de Wesselzaal van Tergooi, locatie Hilversum. Gespecialiseerde wond- en dermatologieverpleegkundigen en doktersassistentes van de polikliniek Dermatologie van Tergooi verzorgen de scholing.

Data en tijdstippen
Het rooster voor de scholing is als volgt:

  • maandag 28 augustus, 17:00 tot 21:00 uur
  • dinsdag 5 september, 17:00 tot 21:00 uur
  • woensdag 20 september, 17:00 tot 21:00 uur

Wij zorgen voor koffie, thee, soep en broodjes.

Accreditatie en kosten
De scholing wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets en is geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister V&V. De kosten bedragen € 275,-

Aanmelden
U kunt zich tot  21 augustus 2017 aanmelden via het formulier op www.tergooi.nl/scholingwec.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de scholing? Neem dan contact op met de polikliniek Dermatologie via jlemaitre@tergooi.nl.

Nieuwsbrief


Wanneer u opmerkingen of suggesties hebt over de nieuwsbrief, of u wilt zich afmelden voor de nieuwsbrief, laat het ons dan weten via mccgooienvechtstreek@tergooi.nl.

Kijk ook eens op de Regio Agenda Gooi en Vechtstreek.