Nieuws

12 nov. 2019

Huib van Waegeningh nieuwe KNO-arts

 

Huib van Waegeningh werkt sinds 1 november 2019 als KNO-arts in Tergooi. Hij volgt zijn collega Hans Borgstein op. Zijn aandachtsgebieden zijn onder andere oorschelp-, gehoorgang- en middenoorchirurgie en KNO-heelkunde bij kinderen.

Huib van Waegeningh volgde zijn opleiding tot KNO-arts in het AMC in Amsterdam. Het laatste jaar van deze opleiding verdiepte hij zich in oorheelkunde. Na de opleiding voltooide hij een fellowship in de oor- en schedelbasischirurgie aan het European Institute for ORL in Antwerpen. Dit centrum staat internationaal bekend om de functionele en reconstructieve oorchirurgie. Na zijn fellowship bleef hij hier werken als KNO-arts, met speciale aandacht voor reconstructieve oorchirurgie, otosclerose, cochleair implantaten en chirurgie van cholesteatomen (een vorm van chronische middenoorontstekingen).

Tijdens zijn opleiding tot KNO-arts ontving hij van de Nederlandse KNO-vereniging de professor Burgerfondsprijs en twee keer de rotsbeendissectieprijs.

Bereikbaar

Huib van Waegeningh werkt op de locaties Blaricum en Hilversum en Regionaal Medisch Centrum Weesp, op dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op vrijdag. Hij is te bereiken via T 088 753 72 90 (of anders via de receptie).