Nieuws

26 okt. 2021

Extra (tijdelijke) corona-vaccinatielocatie in Tergooi MC locatie Hilversum

Patiënten, bezoekers, omwonenden en medewerkers van Tergooi MC kunnen op 28 oktober, 9, 11, 16 en 18 november zonder afspraak een coronaprik halen in Tergooi MC. Ook met vragen over coronavaccinatie kunnen zij zonder afspraak binnenlopen bij het tijdelijke vaccinatiepunt voor een gesprek met een arts. Het vaccinatiepunt is een nauwe samenwerking tussen GGD Gooi en Vechtstreek en het ziekenhuis.

‘Als Tergooi MC vinden wij het belangrijk om goede voorlichting en zorg te geven aan onze patiënten en bewoners in de regio’, zegt Leendert Bakker, arts-microbioloog. ‘Daarom bieden wij GGD Gooi en Vechtstreek graag de ruimte in Tergooi MC voor een extra coronavaccinatiepunt. Hier kunnen mensen op laagdrempelige wijze al hun vragen stellen en meteen terecht voor een vaccinatie als ze dat willen. Wij hopen dat veel mensen hier gebruik van maken. Hoe meer mensen zich laten vaccineren des te minder kans dit najaar op besmettingen met ernstig verloop. Zo kunnen wij met ons ziekenhuis de noodzakelijke en reguliere zorg blijven bieden aan mensen die het nodig hebben.’

Openingstijden

Het vaccinatiepunt in Tergooi MC is de volgende dinsdag- en donderdagmiddagen in oktober en november geopend van 13.30 tot 16.30 uur.  U kunt uw patiënten actief doorsturen naar dit tijdelijke vaccinatiepunt.

  • Donderdag 28 oktober
  • Dinsdag 9 en donderdag 11 november
  • Dinsdag 16 en donderdag 18 november

Iedereen vanaf 12 jaar kan hier zonder afspraak voor hun 1e en 2e vaccinatie terecht. Patiënten, die een uitnodiging hebben ontvangen en dus in aanmerking komen voor de 3e vaccinatie, mogen naar de vaccinatielocatie in Tergooi komen zonder afspraak. Vergeet niet om de uitnodiging en legitimatie mee te nemen.

Meer informatie is te vinden op ggdgv.nl/prikzonderafspraak