Nieuws

12 nov. 2019

Dr. mr. Laura Kienhorst nieuwe dermatoloog in Tergooi

Sinds 1 oktober werkt dr. mr. Laura Kienhorst als dermatoloog in Tergooi. Haar aandachtsgebieden zijn Mohs chirurgie, flebologie en cosmetische dermatologie. Voor dat laatste is ze ook verbonden aan het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi.

Laura Kienhorst rondde haar opleiding tot dermatoloog augustus dit jaar af aan het UMC Utrecht. In 2018 promoveerde ze aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze deed onderzoek naar het verband tussen jicht en hart- en vaatziekten. Naast haar geneeskundige opleiding heeft ze ook Nederlands recht gestudeerd, met als master gezondheidsrecht.

Laura Kienhorst koos voor Tergooi vanwege de prettige sfeer in de vakgroep en het ziekenhuis en omdat ze hier binnen haar eigen aandachtsgebieden actief kan zijn. Ook combineert ze graag patiëntenzorg met beleidsmatige of organisatorische taken binnen het ziekenhuis of de wetenschappelijke vereniging.

Bereikbaar

Laura Kienhorst werkt op de locaties Hilversum en Blaricum, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, en is te bereiken via T 1125 en E lkienhorst@tergooi.nl.