terug naar agenda
20|04|17 Meet & Greet 2017: Donderdag 20 april 2017

Gastvrije zorg als bron van geluk

Niek van den Adel heeft een droom: dat we elke dag met plezier naar ons werk gaan. Elke dag een feest, omdat we weten dat juist die extra zorg en aandacht voor de patiënt, collega of bezoeker onze dag goed maakt. Niek die zelf na een motorongeluk in een rolstoel zit, vindt Joep zijn hulphond de beste dienstverlener. Niek van den Adel spreekt op de Meet & Greet op 20 april 2017 op Landgoed Zonnestraal over dienstverlening in de zorg, over gastvrijheid, over geluk ‘dat niet in de benen zit’.

Tijdens de jaarlijkse Meet & Greet ontmoeten huisartsen uit de regio en medisch specialisten uit Tergooi elkaar. Professionals die elkaar kennen, werken gemakkelijker en met meer plezier met elkaar samen. Daarom is de Meet & Greet belangrijk voor de samenwerking tussen huisartsen en specialisten in het ziekenhuis en uiteindelijk profiteert de patiënt.

De Meet & Greet wordt ook dit jaar georganiseerd door MCC Gooi en Vechtstreek. Deze keer op een wel heel passende en historische locatie: Landgoed Zonnestraal. Een bijzonder monument met een wereldberoemde architectuur dat uit alle poriën ‘zorg’ ademt. Begin 1900 werden al diamantarbeiders met TBC in dit sanatorium verpleegd en in de jaren vijftig kreeg het gebouw de functie van algemeen ziekenhuis. Ziekenhuis Zonnestraal werd een van de pijlers van het huidige Tergooi. En nog steeds kunnen mensen op Landgoed Zonnestraal terecht voor diverse vormen van zorg.

Laat u inspireren. Ervaar dat ontmoeten en samenwerken geluk kan brengen. We ontmoeten u graag op donderdag 20 april 2017 vanaf 17:00 uur op landgoed Zonnestraal, Loosdrechtsebos 15, 1213 RH in Hilversum.

Meld u nu aan via: MeetenGreetMCC@tergooi.nl

We zullen u gastvrij ontvangen.